Spartoo Schoenen

Spartoo is begonnen met drie vrienden met een passie voor schoenen en internet. In 2006 zijn Boris, Paul en Jeremie een schoenenwebshop begonnen. Er werken meer dan 180 medewerkers bij Spartoo en er is een magazijn van 30.000 vierkante meter. Spartoo verkoopt meer dan 750 merken en zo’n 30.000 modellen.

Klik hier om naar de website te gaan!

Online schoenen shoppen bij Spartoo

spartoo schoenenHet assortiment van Spartoo is zeer uitgebreid maar wordt gelukkig door verschillende categorieen duidelijk uiteen gezet. Zo zijn er de categorieen Nieuw, Dames, Heren, Kinderen, 755 Merken, Exclusief, Outlet, Solden en Luxe.

Spartoo heeft kleding, schoenen, tassen voor dames, heren en kinderen. U kunt selecteren op basis van categorie, maar ook op basis van prijs of kleur. Wanneer u een artikel selecteert kunt u alle specificaties zien, maar u kunt het ook toevoegen aan uw winkelmandje. Er is ook een keuze om het artikel aan een lijst van uw favorieten te voegen of u kunt op een link drukken wanneer u hetzelfde artikel bij iemand anders voor een betere prijs heeft gevonden.

Meer schoenenwinkels

Verzending van Spartoo Schoenen

  • Als u uw bestelling via de post thuis of op uw werk laat afleveren krijgt u het binnen 5 werkdagen thuis en is de levering geheel gratis.
  • Als u uw bestelling laat afleveren bij een Kiala punt dan wordt uw bestelling binnen 6 werkdagen geleverd en is de levering geheel gratis.
  • Laat u uw bestelling thuis komen met UPS Express en u uw bestelling voor 13.00 uur geplaatst heeft dan wordt uw levering binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Dan betaald u €15 verzendkosten.
  • Als u kiest voor UPS Standaard wordt u bestelling binnen 4 á 5 werkdagen geleverd en betaald u €7 verzendkosten.

Betaalmogelijkheden bij Spartoo

U kunt op verschillende manieren betalen bij Spartoo: Creditcard, Spartoo Cadeaubon, Paypal, u kunt betalen met u creditcard in 3 maandelijkste termijnen of per bankoverschrijving.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Spartoo Schoenen
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail