Omoda

Omoda is een webshop met schoenen, tassen en accessoires voor Dames, Heren, Jongens en Meisjes. Bij Omoda is het winkelen erg overzichtelijk. Het keuze menu laat zich makkelijk gebruiken. U vindt bij Omoda de laatste trents en een zeer ruime keuze met zo’n 140 merken.

In Belgie heeft Omoda een BeCommerce Award gewonnen. Omoda heeft de Public Award in de categorie Clothing&Accessoires gewonnen. Dit geeft ook aan dat het publiek de webshop zeer kunnen waarderen. Wat opvallend is aan de webwinkel Omoda is dat er binnen de categorieen Dames, Heren, Jongens en Meisjes een categorie ‘Blog’ hebt. Hier kunt u veel inspiratie op doen en lezen wat anderen van Omoda en de producten vindt.

omodalogNaast een mooie Webwinkel heeft Omoda in Antwerpen een  winkel. Hoewel Omoda in Nederland al zo’n 13 winkels heeft is Omoda Antwerpen in Belgie de eerste en enige. Het winkelen in de webshop geeft een overzichtelijk gevoel. Wanneer u een product in de shoppingbag heeft gedaan, kunt u ook tijdens het verder winkelen altijd duidelijk zien voor welk bedrag u spullen in uw shoppingbag heeft en hoeveel aantal producten er in zitten.

Klik hier om naar de website van Omoda te gaan

Betalingswijzen bij Omoda

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst kunt u bij het betalen een keuze maken uit de volgende betalinswijzen: Bancontact / Mister Cash, via Creditcard (Visa en Mastercard) via Paypal, met Sofortbanking of achteraf betalen met Afterpay.

Wanneer u betaald met Bancontact / Mister Cash dan betaald u heel eenvoudig. U kunt betalen binnen de internet betaalomgeving die u via uw eigen bank gewend bent. Als u met Creditcard wilt betalen dan kunt u betalen met Visa of Mastercard.

Bij Omoda wordt de zogenaamde SSL-Methode gebruikt waardoor u zeer betrouwbaar kunt betalen met uw creditcard. Wanneer u betaald met een creditcard is dit altijd gratis. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. En u hoeft geen registratie te hebben bij Omoda om de betaling te kunnen doen.

Ook kunt u betalen met Paypal. U wordt direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt hier dan inloggen en betalen. U krijgt na betaling ook een ontvangstbevestiging. Sofortbanking is betalen via een online overschrijving. U wordt bij het betalen naar een betaalscherm geleid en u kunt daar met uw gewone gegevens inloggen en betalen. Afterpay is belast met de procedure waarbij u achteraf betaald. Om hiermee te kunnen betalen worden een aantal gegevens gecontroleerd.

Verzendkosten bij Omoda

Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan € 50 dan hoeft u de verzendkosten niet te betalen. Bij een bestelling onder € 50 euro betaald u € 3,95 verzendkosten. Wanneer u een product wilt ruilen dan is dit altijd kosteloos. U betaald dan over de nieuwe zending geen verzendkosten.

Klik hier om naar de website van Omoda te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online schoenenwinkels in Belgie

Video over Omoda schoenen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail