ZEB

ZEB is een geschikte webshop voor de modebewuste en hippe jongvolwassene. De zakelijke homepagina, vrijwel geheel in het zwart-wit, komt net zo stijlvol over als de aanbiedingen die worden weergeven. In ZEB komen vooral de grotere merken in de schijnwerpers te staan, getuige de rits van namen die verschijnen tijdens het bezoek aan de website.

Klik hier om naar de website te gaan

zebDe webshop van ZEB beschikt over de meeste moderne functionaliteiten. Zo kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief, waarbij u 10 euro korting ontvangt bij toekomstige aankopen. Hierbij kunt u ook een account registreren op de website van ZEB, waarmee u uw winkelmand kunt opslaan en beheren.

In het tabblad ‘Inspiratie’ kunt u gehele looks samenstellen, bekijken en eventueel aanschaffen. In het tabblad ‘Gifts’ kunt u waardebonnen aanschaffen. Ten slotte zijn er doorverwijzingen te vinden naar de social media accounts (ZebWeb) van ZEB op Facebook, Twitter en Pinterest.

Het assortiment van ZEB Online

De online catalogus van ZEB richt zich op de vooruitstrevende jonge vrouw en man. Het is dus niet minder dan logisch dat vrijwel alle grote en bekende merken, waaronder edc, Flair, Levi’s, ONLY, Diesel, Jack & Jones en Petrol aanwezig zijn.

Naast de specifieke vrouwen en mannen sectie kunt u ook het assortiment sorteren op nieuwe, outlet, promo en merkkleding. Daarnaast is er een speciale zeer uitgebreide jeansafdeling. Hierin vindt u alle topmerken, in alle mogelijke prijzen en ‘fits’ (skinny, slim, straight en dergelijke).

In de vrouwen en mannen afdelingen zelf kunt u het assortiment filteren op basis van soort kledingstuk, maat (tot aan grotere maten toe), merk, kleur, motief (gestreept, print, effen e.d.) en prijs. Ook voor schoenen en andere accessoires voor hém en voor háár, waaronder caps, tassen en sieraden, kunt u terecht in de webshop van ZEB.

Betaalwijzen bij ZEB online

  • Overschrijving
  • Bancontact/MasterCard
  • VISA
  • pc banking (BNP Paribas Fortis, Dexia, ING, KBC …)

Klik hier om naar de website te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels

Ervaringen en reviews ZEB kleding

Heeft u ervaring met kledingwinkel? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter.

Summary
Review Date
Reviewed Item
ZEB
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail