Zalando

zalando belgieZalando heeft het grootste online aanbod aan schoenen, kleding, accessoires en woonartikelen. Bekende mode merken als Uggs, Esprit of Vero Moda, maar ook jonge designers zijn via de website online aan te kopen.

In deze praktische en duidelijke online shop kunnen vrouwen, mannen en kinderen voor elke seizoen terecht. Daarnaast heeft Zalando een groot aanbod in sportkleding en sportuitrusting en kent tevens voor de dames een ruime en diverse keuze aan schoonheidsproducten. Ook voor woonartikelen zoals gordijnen en dekens is er bij Zalando volop keus.

Bij Zalando schoenen en kleding is verzenden en retour gratis

Alle leveringen zijn bij Zalando volledig gratis, dus u betaald geen verzend- en retourkosten. In tegenstelling tot veel andere online winkels, is er geen minimum order waarde. Het retourneren van items waar u niet 100% tevreden over bent kan gratis binnen 30 dagen worden teruggestuurd.

Klik hier om naar de website van Zalando te gaan

Betaalmogelijkheden bij Zalando Belgie

Bij Zalando kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende beveiligde betalingsopties:

  • Bancontact/Mistercash
  • Mastercard
  • Visacard
  • PayPal
  • Overschrijving vooraf of in sommige gevallen betaling na ontvangst van de goederen.

Na bestelling wordt u in detail geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling door middel van een tracking nummer waarmee hij zijn pakket vanaf de verzending tot aan zijn voordeur kan volgen.

Zalando.be streeft ernaar om de beste online shopping ervaring aan te bieden. Bestel gemakkelijk, snel, handig en veilig schoenen, kleding en accessoires thuis, op kantoor of zelfs onderweg!

Klik hier om naar de website van Zalando te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels in Belgie

Video


Summary
Review Date
Reviewed Item
Zalando
Author Rating
51star1star1star1star1star
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail