Superdry

Superdry heeft een eenvoudig opgezette website met twee categorieën, artikelen voor hem of voor haar. Terwijl u rondkijkt op de site kunt u een gewenst artikel toevoegen aan uw winkelwagentje. Het totaalbedrag is te allen tijde zichtbaar.

Op dit moment is er een speciale actie, waarbij u een bestedingsbon ter waarde van 600 euro kunt winnen door u via de site aan te melden voor hun digitale nieuwsbulletin. Er is ook een blogpagina en is ook te volgen via digitale diensten als Facebook, twitter en de RSS feed.

Het assortiment van Superdry

superdry kleding onlineSuperdry is een webwinkel met een ruim aanbod kleding, schoenen en accessoires, in duidelijk gescheiden secties voor hem en haar. Kinderkleding wordt op deze pagina niet aangeboden. Binnen de secties kunt u kiezen op een soort modevoorwerp, de nieuwste artikelen en populaire artikelen.

Superdry – Kleding voor dames en heren

U kunt hier in principe uw gehele garderobe samenstellen, inclusief riem en zonnebril. Ook de stijlvolle bodywarmers, petten en handige joggingbroeken kunt u hier uitkiezen. Er is zelfs een speciale categorie voor als u op vakantie gaat, genaamd de vakantiewinkel.

Op de hoofdpagina presenteren ze met regelmatige vernieuwing een aantal artikelsoorten, waarbij u met een klik op de foto direct naar deze artikelgroep wordt geleid.

Betalingswijzen

  • Creditcard
  • Paypal
  • iDeal

Verzendkosten Superdry online

Bij Superdry.be betaal je geen verzendkosten. Alle orders worden gratis verstuurd.

Klik hier om naar de website van Superdry.be te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels

Summary
Review Date
Reviewed Item
Superdry
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail