Pabo

Pabo heeft volgens eigen zeggen een ‘breed en zeer uitgebreid aanbod van erotische artikelen’, maar ook een zeer groot aanbod van modeartikelen. De schitterende homepagina laat voornamelijk de geldende aanbiedingen en acties zien, maar er staan ook (erotische) tips op.

paboVeel focus is er op het inschrijven op de nieuwsbrief, waarvoor u 5 euro korting ontvangt bij toekomstige aankopen bij Pabo. Hierbij kunt u ook een account aanmaken op de site, waarmee u onder nadere uw ‘winkelmand’ kan beheren. Ook via de Twitter en Facebook accounts van Pabo, te vinden onderaan de pagina kunt u op de hoogte blijven.

De website huisvest een enorme catalogus van verscheidene (erotische) producten, voor hem, maar voornamelijk voor haar. U kunt er van alles vinden op dit gebied, van erotische speeltjes tot aan de ‘drogist’ van Pabo met condooms en andere (hulp)middelen. Hierbij is de zoekfunctie van de site aan te raden. Desondanks is een bezoek voor niet-erotische aangelegenheden ook zeker aan te raden. Pabo heeft tenslotte een uitgebreid assortiment aan lingerie en andere kledingproducten voor voornamelijk vrouwen.

Het online kleding assortiment van Pabo

Het modeassortiment van Pabo is te verdelen in producten voor huiselijk gebruik, zoals kussenslopen en dekbedovertrekken, een lingerieafdeling en een afdeling met alledaagse kleding (met natuurlijk een uitdagend en avontuurlijk karakter!).

In deze alledaagse ‘mode’ sectie is voornamelijk kleding te vinden voor vrouwen, met slechts één van de filteropties gewijd aan herenmode. U kunt de kledij bekijken op basis van kledingstuk (‘Party & Clubwear’, ‘Jurken & Rokken’ en dergelijke) of op speciale merken (Patrice Catanzaro, Forplay).

Ook zijn er de specials, zoals ‘op = op’ artikelen, grote maten en verkleedkleding. Pabo beveelt daarnaast zelf enkele artikelen aan, onder de kopjes ‘New Arrivals’ (nieuwe artikelen in de webshop), ‘Top Sellers’ (bestverkopende artikelen van de webshop) en ‘Basics’ (casual kleding).

De focus van Pabo ligt vooral op spannende kleding en dat is te merken door de veel uitgebreidere ‘lingerie’ sectie. Voor vrouw én man zijn hier sexy kledingstukken te vinden. In deze sectie zijn verschillende grotere merken aanwezig, waaronder Besired, Von Follies by Dita Von Teese en Kiss Me. Ook hier kunt u filteren op het soort kledingstuk, specials (Bruidslingerie, grote maten e.d.) en de aanbevolen ‘New Arrivals’ en ‘Top Sellers’.

Klik hier om naar de website van Pabo Belgie te gaan

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pabo Kleding
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail