Little Soho

Little Soho is een online boetiek voor de luxe mooie producten die onze wereld te bieden heeft. Little Soho is ooit begonnen doordat de eigenaren een prachtige tas vonden waar ze helemaal verliefd op werden. Door de jaren heen hebben ze vanuit dit principe Little Soho opgebouwd.

littlesohoDe webshop is gevuld met een lekkere mix van fashion en accessoires in de sfeer van inspirerende boetiekjes uit New York, Parijs, Londen, Milaan en LA. Het zijn allemaal artikelen waar u verliefd op wordt. En u zult regelmatig aangesproken worden door mensen die vragen waar u dat prachtige artikel heeft gekocht.

Little Soho heeft een hele mooie webshop met een luxe uitstraling. Zij hebben het winkelen makkelijker gemaakt door een aantal verschillende categorieen zoals: Sale, Net binnen, Kleding, Designers, Tassen, Schoenen, Accessoires, Sieraden, Shop by, Outlet, Get the Look en Magazine.

Online Bestellen bij Little Soho

Wanneer u een product of artikel wilt aankopen kunt u op de pagina van het product drukken op ‘toevoegen aan shopping bag’. Zo kunt u winkelen zoveel u wilt en op het laatst wanneer u klaar bent met alles kunt u naar de shopping bag gaan en de koop voltooien.

Klik hier om naar de website van Little Soho te gaan

Betaalmogelijkheden Little Soho

Bij Little Soho kunt u betalen met de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Creditcard
  • Visa, Mastercard en American Express
  • Paypal
  • Via Bank Contact Mister Cash
  • Overboeking via de Bank

Little Soho Kleding Bezorging

Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur besteld krijgt u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzending is gratis binnen Nederland en Belgie. U moet wel altijd tekenen voor ontvangst.

Wanneer u niet thuis bent wordt uw bestelling tweemaal aangeboden op het bezorgadres. Wanneer u bij de laatste keer ook niet thuis bent wordt het pakket afgegeven op het dichtsbijzijnde postkantoor. Daar kunt u de bestelling dan ophalen met een legitimatiebewijs.

Ruilen of retourneren bij Little Soho

U kunt binnen 14 dagen bij de klantenservice een retournummer aanvragen. Alle artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en u ontvangt altijd uw geld terug. U kunt ook een tegoedbon krijgen als u dat wilt. Dit alles geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Ook wanneer u een artikel wilt omruilen in een andere maat dan kunt u hiervoor een omruiling aanvragen bij de klantenservice. Er kan dan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur. Wanneer Little Soho het te ruilen artikel in bezit heeft sturen zij u de gewenste maat gratis toe.

De kosten van het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. Het geld wat u terug krijgt staat binnen 14 dagen weer terug op uw rekening en de betaling vind altijd plaats op de rekening of de creditcard waar ook mee betaald is.

AW14_300x250_product2

Ervaringen en Reviews Little Soho

Heeft u ervaring met Little Soho? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Little Soho
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail