La Redoute

la redoute kleding kopenLa Redoute is één van ‘s werelds grootste postorderbedrijven en al meer dan twintig jaar actief in België. La Redoute beschikt over een team van stylistes dat elk seizoen opnieuw op zoek gaat naar exclusieve mode voor dames, heren en kinderen en biedt dit aan tegen zeer scherpe prijzen.

In de collecties van Soft Grey, Active Wear, Edéïs, Côté Femme, Tipster, Okaou, Cocoon, Sous Entendus, Impromptus, Scénario en Best ontdekt u alle creaties en vakmanschap van dit team. Daarnaast zijn grote merken: Adidas, Puma, Levis, Wrangler, Sloggi, Dim, Petit Bateau, Nike en Reebok allemaal aanwezig in de webshop.

La redoute kleding bezorgd waar u wilt

Sinds 2003 kunt u op laredoute.be collecties online ontdekken en op een veilige manier bestellen. Bovendien kunt u artikelen bestellen die alleen in de webshop verkrijgbaar zijn. Bezorgen kan bij u thuis of bij een Kialapunt of uw Mondial Relay in de buurt. Deze punten zijn goed bereikbaar en overal in de buurt: tankstations, superettes, dagbladhandels en kleine handelszaken.

Veilig betalen bij La Redoute

Bij La Redoute kunt u betalen met :

  • een bankkaart
  • bankoverschrijving
  • creditcard
  • Bancontact/Mistercash
  • bankcheque
  • cadeaucheque
  • of een cheque van La Redoute.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gespreid over verschillende maanden te betalen en krijgt u veel voordeel en kortingen met de speciale La Redoute Kaart. Uzelf een plezier gunnen was nog nooit zo gemakkelijk als op laredoute.be!

Klik hier om naar de website van La Redoute te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels in BelgieOutlet BeNL_500x500

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
La Redoute
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail