Klingel Kledij

Klingel is een webshop met leuke, betaalbare kleding die zich voornamelijk richt op dames en heren van middelbare leeftijd. De outlay van de site is simpel en voorzien van duidelijke buttons bovenaan de pagina die de diverse categorieën aanduiden.

Op de homepagina van Klingel staan verschillende banners die u gelijk doorlinken naar de categorie die uw interesse heeft opgewekt. Zo zie je een banner speciaal gericht op sieraden en een ander die zich weer focust op zwemkleding. Onderaan de pagina zie je de bestsellers van de site.

Klik hier om naar de website van te gaan

Verder kunt u vijf euro korting ontvangen, nadat u zich voor het eerst heeft aangemeld op de nieuwsbrief. Aanmelden geeft als voordeel dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends, kortings- en prijsacties.

Online kleding bestellen bij Klingel

klingelKlingel richt zich voornamelijk op dames- en herenkleding. Daarnaast heeft het ook aparte secties voor ondermode, sieraden, schoenen en heel verrassend genoeg een woon- en huishouden gedeelte.

De dames- en herenkleding is onderverdeeld in subcategorieën en op alfabetisch volgorde gesorteerd. Wanneer u op ‘meer’ klikt, krijgt u de hele kledinglijst te zien aan de linkerkant en het aantal items wordt tussen haakjes weergegeven. Klikt u bijvoorbeeld op blazers, dan wordt dat weer op soort gecategoriseerd.

Het is verder ook mogelijk om op thema’s en merken te zoeken. Zo kunt u bij het damesgedeelte shoppen volgens de laatste trends of als u een feestje heeft, zoeken op feestelijke kleding. U kunt de kledingstukken ook heel handig filteren op prijs, merk , maat (alle damesmaten starten vanaf 38 tot aan 56), materiaal en design.

Wilt u niet direct iets aanschaffen, maar wel het desbetreffende artikel onthouden? Dan kunt u, na aanmelding, het op uw verlanglijstje zetten. Als u wel iets wilt kopen dan wordt er rechtsboven duidelijk vermeld hoeveel items er in uw winkelwagen zitten en wat het totaal bedrag is.

Betaalwijze bij Klingel

  • Betalen met kredietkaart zowel Visa als Mastercard
  • Betalen in termijnen: iedere maand een minimum bedrag betalen.
  • Ineens betalen : met uw bestelling ontvangt u dan een betaalformulier, waarmee u uw bestelling ineens kunt betalen.

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels in Belgie

Ervaringen en Reviews Klingel

Heeft u ervaring met Klingel? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Klingel
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail