Kiabi

Kiabi richt zich op kleding voor het gehele gezin en presenteert zich dan ook als volgt; ‘de online shop voor dameskleding, herenkleding, kinderkleding, babykleding en zwangerschapskleding’. Kiabi heeft als doelstelling mode voor kleine prijzen, voor iedereen.

Kiabi KledingOp de hoofdpagina wordt u attent gemaakt op de aanbiedingen en acties die op dat moment gelden. Daarnaast dient de pagina als zeer overzichtelijk portaal, met een zoekmachine en de mogelijkheden tot het inschrijven op de nieuwsbrief van Kiabi, alsmede het bijhouden van een winkelmand waarin u uw favoriete producten kunt bewaren.

Op de website van Kiabi is het overigens ook mogelijk een account aan te maken. Daarnaast is er ook een speciale ‘Wonen’ sectie, waarin allerlei stoffen voor huiselijk gebruik kunnen worden aangeschaft. Hierbij kunt u denken aan gordijnen, kussenslopen, slaapzakken en soortgelijke producten.

Klik hier om naar de website te gaan

Het online assortiment van Kiabi

Het assortiment van de webshop is te bereiken door één van de categorieën te selecteren in de menubalk op de hoofdpagina, met de tabbladen ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Meisjes’, ‘Jongens’, ‘Baby’, ‘Wonen’ en ‘(bijna) Mama’. Overigens moet u hierbij niet aan enkel kleding denken: Ook tassen, zwemkleding, schoenen en andere modeartikelen zijn aanwezig.

Iedere categorie kan op verschillende wijzen worden gefilterd. U kunt doelgericht op een specifiek kledingsoort (t-shirt, overhemd, trui en dergelijke) zoeken, maar bij de dames- en herenkleding ook thematisch: Voor een deftige gelegenheid raadpleegt u bijvoorbeeld de ‘so chic mode’, voor betaalbaar en goedkoop de ‘goedkope basics’.

Bij kinderkleding kunt u kleding bekijken op basis van de kindermaten en leeftijden. Ten slotte kunt u nog filteren op kleuren, specifieke collecties en aanbiedingen.

Betaalwijze Kiabi.be

  • VISA
  • MASTER CARD

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels


Kiabi aanbieding

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kiabi
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail