G Star Raw

G Star Raw is een stoere webwinkel met een ruig uiterlijk. G-Star Raw is een echte denim-winkel. Echter het assortiment wordt steeds aangevuld met andere stoffen en structuren zodat Denim ook een heel ander gevoel kan geven dan het originele stoer en ruig.

gstarDe webwinkel van G Star Raw is eenvoudig te doorlopen. Op de Home-pagina is er de keuze uit 3 categorieen namelijk heren, dames en featured. Vervolgens is er bij de categorie ‘heren’ en ‘dames’weer een onderverdeling in Bottoms, Tops, Shoe & More en Collections. De categorie Featured is onderverdeeld in: Featured, articles en G Star Raw eyeware.

Van spijkerbroek tot overhemd en van jas tot top, tot zelfs eyeware is te verkrijgen bij G Star Raw. De stijl blijft allemaal duidelijk G Star Raw.

Betalingswijze van G-Star Raw

In de G-Star online shop kunt u veilig betalen met iDEAL, creditcard (VISA / Mastercard / American Express), Afterpay Factuur of Paypal. Wanneer u met Afterpay Factuur betaald krijgt u een digitale acceptgiro per mail binnen zodat u de factuur zelf kunt voldoen.

Verzendkosten bij G-Star Raw

Standaard verzendkosten bij verzending naar België zijn €4,95. Bij een bestelling boven € 50 is het verzenden gratis. Uw bestelling zal dan binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Wilt u via Saver verzenden dan wordt uw pakket binnen 1 á 2 geleverd en heeft u verzendkosten van €7,50. Een bestelling gedaan op werkdagen voor 19:00 uur kunnen ook binnen 24 uur met Express geleverd worden. De verzendkosten zijn dan € 10,05.

Klik hier om naar de website van G-Star Raw te gaan.

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels in Belgie

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
G Star Raw
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail