C&A Belgie

C&A Belgie kleding onlineC&A is dé fashion retailer met betaalbare kwaliteitsmode voor de hele familie. Bij C&A kan iedereen terecht, van jong tot oud, groot of klein, vrouw of man, jongen of meisje. Met ruim 10.000 verschillende artikelen is er voor iedereen keuze genoeg. Ook mensen met extra grote maten kunnen met fraaie mode in de XL-shops bij C&A terecht.

C&A online heeft regelmatig leuke akties en ook een groot assortiment kleding in de sale afdeling. Ook voor ondergoed en badmode kunt u prima terecht.

C&A kleding veilig online betalen en eenvoudig thuis laten bezorgen

Bij C&A zijn alle leveringen volledig gratis. U kunt bestellingen thuis, op het werk of bij vrienden laten bezorgen. Het is tevens mogelijk om de bestelling gratis bij één van de C&A winkels te laten leveren.

Als de bestelling vóór 14.00 uur wordt ontvangen, volgt de levering binnen de drie à vijf dagen. Bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen kosteloos en zonder opgave van redenen terugsturen.

Betaalwijze bij C&A Online

Betalen kan op de manier die voor u het makkelijkst is. Dit kan per creditcard, met PayPal, met Bancontact/Mister Cash of vooruitbetalen met een bankoverschrijving. In de webshop van C&A koopt u veilig, snel en voordelig mode voor het hele gezin.

Klik hier om naar de website van C&A Belgie te gaan

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels in Belgie

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
C&A
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail