ASOS

ASOS heeft een inspirerende en duidelijk opgezette website, die zich profileert als een plek waar u op de hoogte blijft van de laatste trends op gebied van mode en andere trends, alsook zien wat de beroemdheden dragen. Daarbij kunt u binnen de sectie Outlook & Fits allerlei modetips vinden en zelf aandragen.

Klik hier om naar de website te gaan

asos kleding onlineBij een eerste bezoek wordt u verzocht uw land van aflevering aan te geven, zodat u in het vervolg automatisch de prijzen in uw valuta te zien krijgt. U kunt een directe zoekopdracht geven aan de hand van een trefwoord.

Terwijl u rondkijkt op de site kunt u gewenste artikelen toevoegen aan uw mand met het totaalbedrag altijd duidelijk in beeld. U kunt zich opgeven voor de digitale Asos style nieuwsbrief. Asos is ook te volgen via de digitale diensten Facebook, Twitter, google+ en Street style blog spotted.

Het assortiment van ASOS online

Asos is een webwinkel, opererend vanuit Groot-Brittannië, met een zeer uitgebreid assortiment verdeeld in twee categorieën, voor hem en voor haar. U heeft keuze uit meer dan 850 merken op gebied van kleding, onderkleding, schoenen en accessoires.

Op de hoofdpagina worden met regelmatige vernieuwing artikelen aangeprijsd, waarbij u met een klik op de foto direct naar het artikel wordt geleid. Een speciale sectie Marktplaats maakt het mogelijk tweedehands merken te kopen en uw eigen merkkleding te verkopen.

Betalingswijzen van ASOS Online

  • Creditcard
  • Paypal

Verzendkosten ASOS online

Bij ASOS betaal je geen verzendkosten. Alle orders worden gratis verstuurd.

Klik hier voor het overzicht van alle online kledingwinkels

BE NL Womens 300x250

Summary
Review Date
Reviewed Item
ASOS
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail